Rakennus Järvinen

Sisäremontit

Rakennustyö Tero Järvinen on oikea osoite, kun tarvitset ammattilaista sisäremonttiin. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin kodin remontit – pienistä korjauksista kokonaisvaltaisiin keittiöremontteihin. Teemme myös kaikki remontit ja korjaukset saunaan.

Jo pienelläkin pintaremontilla, kuten lattiaremontilla saa ihmeitä aikaan. Säännöllisesti toteutettuna pintaremontti pitää myös sijoitusasunnon arvon nousujohteisena ja asunnon hyvässä kunnossa. Teemme työmme aina siististi ja huolellisesti, jolloin sinä voit nauttia huolettomasti remontin tuomasta ilosta ja uudistuneesta ilmeestä. Sisäremontit teemme kattavasti kotitalouksille, taloyhtiöille, liiketiloihin yrityksille ja julkiselle sektorille Lopen ja Kanta-Hämeen alueella. 

Sisäremontit ja -korjaukset

Sisäremonttipalvelut ammattitaidolla

Lattiat

Kattopaneloinnit

Listoitukset

Tapetoinnit

Saunat

Mitä saunaremontti maksaa?

Meiltä saat saunaremontit edullisesti. Kattavan kokemuksemme myötä voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja  kohtuuhintaan. Saunaremontti on yleensä melko uniikkitoteutus erilaisine kalusteineen ja materiaaleineen, joten kartoitamme aina ensin kohteesi, jotta voimme tietää miten asiat etenevät yllätyksettä. Siksi aina ennen tarjouksen antoa teemme ilmaisen kartoituskäynnin kohteeseesi. Ota yhteyttä ja lähdetään selvittämään paljonko saunaremonttisi maksaisi.

Kysyttyä meiltä

Laadukkaat lattiatyöt

Toteutamme lattiaremontteja mitä erilaisimpiin kohteisiin ja materiaaliin katsomatta. Meiltä saat lattiatyöt niin uudiskohteisiin kuin saneerauksien yhteyteen. Teemme lattia-asennuksia mm. parketeille, vinyyleille, laatoille, laminaateille jne. Yhtenäisenä pintana lattialla iso merkitys huonetilan tunnelmaan, joten viimeistelty lattia antaa nopeasti uudistuneen ilmeen esimerkiksi saneerauskohteeseen. Kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä